Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

28 d'octubre del 2016

L’Hospital de Sant Celoni finalista dels premis TOP 20

L'Hospital de Sant Celoni va quedar classificat com a finalista dels Premis Hospitals TOP 20 en la categoria de Gestió Hospitalària Global. L'acte d'entrega dels guardons es va celebrar aquest dimecres, 26 d’octubre, a Madrid.

Els guardons Hospitals TOP 20 avaluen hospitals basant-se amb indicadors objectius obtinguts a partir de dades registrades de forma rutinària, i ofereixen al sector sanitari una comparativa útil per a la millora de resultats, segons criteris de qualitat, funcionament i eficiència.

Dels 161 hospitals que van participar en aquesta edició, 72 van quedar nominats. L’Hospital de Sant Celoni va l’únic centre hospitalari de la nostra comarca nominat en aquesta categoria. Del seu grup, Hospitals generals petits, va quedar classificat en quart lloc, dels disset participants.

IASIST, que atorga els premis, és una empresa de serveis professionals de valor afegit que ofereix experiència professional i informació clínica i econòmica a proveïdors de serveis i administracions sanitàries, per a millorar la qualitat i l’eficiència dels serveis prestats als pacients. IASIST va destacar que tots els centres nominats figuren entre els millors del seu grup i, per aquest motiu, mereixen un reconeixement a la seva bona gestió.

L'Hospital de Sant Celoni ha obtingut el premi TOP 20 els anys 2008, 2009 i 2014. Al 2009, a més, amb un premi especial addicional per la millor evolució dels indicadors. En el decurs del temps ha rebut nou nominacions.

Tornar