Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

13 de febrer del 2015

L'Hospital de Sant Celoni ha reduït, en un any, un 13,50% les llistes d’espera quirúrgiques


L'Hospital de Sant Celoni ha pogut reduir un 13,50% en la llista global d’espera quirúrgica, gràcies al pla d’acció desenvolupat per tal de millorar les dades de la Fundació i donar resposta als objectius del Departament de Salut per a les llistes d’espera dels procediments garantits.

Al desembre de 2014 el centre tenia 796 pacients en llista d’espera quirúrgica davant els 923 que hi havia al desembre de 2013. Pel què fa als procediments garantits (aquells que s’han d’operar abans de sis mesos), a 31 de desembre de 2014 el nombre de pacients s’ha reduït en un 12% respecte a l’any anterior.

Les mesures aplicades, juntament amb un increment del 8,3% de l'activitat quirúrgica, han estat:

  • Pre-programació de les intervencions en el moment de la seva indicació. Això ens ha permès fer una projecció de l’ocupació de les agendes quirúrgiques per veure quins ajustos calia fer.
  • S’ha retirat la titularitat de les agendes quirúrgiques de manera que ja no són “propietat” de cap Servei en concret sinó que es van adjudicant segons les necessitats derivades de les llistes d’espera.
  • Adjudicació d’agendes extres fora d’horari per cataractes i pròtesis.
  • Revisió exhaustiva de procediments que ens ha permès modificar alguns circuits per a tractar com a cirurgia menor els que fins al moment eren tractats com a Cirurgia Major Ambulatòria.

La consecució d’aquest pla d’acció ha estat possible gràcies a l’esforç organitzatiu i a la gran implicació dels professionals de la institució.

EL9NOU

Tornar