Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

3 d'octubre del 2014

L’Hospital General de Granollers i l'Hospital de Sant Celoni signen un conveni marc d'aliança estratègica

Avui ha tingut lloc la signatura oficial del conveni marc de col·laboració entre l’Hospital General de Granollers i l’Hospital de Sant Celoni amb la finalitat d’establir una aliança estratègica entre ambdues entitats.

Aquest conveni, que neix de l’aliança que han mantingut durant els darrers anys les dues entitats, pretén promoure la col·laboració estratègica per tal d’aconseguir una major eficiència i professionalitat en la prestació de serveis sanitaris integrals a les persones, optimitzant, compartint, racionalitzant i coordinant els recursos de cada institució en benefici comú.

L’acord entre els dos hospitals permetrà millorar els respectius serveis assistencials; compartir els coneixements clínics especialitzats dels seus professionals sanitaris per tal d’obtenir un enriquiment mutu i recíproc; afavorir la coordinació entre els professionals dels diferents serveis d’ambdues entitats; treballar conjuntament per la millora continua; identificar les necessitats formatives i fomentar la recerca i planificar i negociar conjuntament la compra de serveis als efectes d’obtenir la integració en la gestió territorial dels recursos socials i sanitaris.

Tornar