Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

14 d'octubre del 2015

L´Obra Social "la Caixa” dóna 2 llits elèctrics per a l´Àrea Sociosanitària de la nostra institució

Avui, a l’Oficina de CaixaBank de Sant Celoni, s’ha formalitzat la donació de l’import equivalent a dos llits elèctrics amb regulació d’alçada per a l’Àrea Sociosanitària de la nostra institució.

Des de ja fa uns anys, molts dels nostres pacients de l’Àrea Sociosanitària presenten un índex Barthel de 0 sobre 100, amb dependència absoluta per a totes les activitats bàsiques i la major part del dia estan enllitats. Donat el perfil d’aquests pacients, i amb l’objectiu de millorar la seva mobilització i el seu confort, l’Hospital s’ha anat proveint  de matalassos antiescares. Creiem necessària, també, la substitució dels actuals llits articulats per elèctrics amb regulació d’alçada i minimitzar, també, el risc de caigudes.

Coneixedors que des de l’Obra Social “la Caixa” es contribueix al desenvolupament de projectes socials i promou projectes sociosanitaris que afavoreixen la qualitat de vida de les persones que presenten problemes de salut física o mental, vam exposar a l´entitat financera les nostres necessitats actuals i avui hem rebut l’aportació econòmica corresponent.

Gradualment, l’Hospital anirà substituint els 77 llits de la seva àrea sociosanitària.

Agraïm molt sincerament aquesta aportació que repercuteix directament a les persones usuàries de la institució.

Tornar