Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

15 de juliol del 2014

Nou projecte de Transport col·lectiu per als malalts de la zona de Sant Celoni

L'Hospital de Sant Celoni ha signat avui un acord de col·laboració amb la Fundació Oncovallès i SACOM (Servei d'acompanyament al malalt).

Amb aquest conveni es pot oferir el servei de transport col·lectiu als pacients oncològics de l'Hospital de Sant Celoni que han de fer tractaments de radioteràpia a l'Hospital Plató de Barcelona.

Per un preu el més ajustat possible aquest pacients se'ls recollirà a domicili i, amb un vehicle adaptat i amb un conductor especialitzat, se'ls acompanyarà a rebre el tractament i retornarà al domicili.

Un projecte sorgit de la necessitat i demanda dels pacients que han de rebre tractament i la Seguretat Social ja no cobreix el cost.

Aquest projecte també promourà la conciliació familiar, ajudant a economitzar aquests trasllats i als familiars o cuidadors que han d'acompanyar la persona usuària.

Recull de premsa

Tornar