Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

1 d'octubre del 2014

Premi al Millor Pla de Comunicació Externa del Col·legi de Periodistes de Catalunya

El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha fet públic el resultat dels guanyadors de la VIena edició dels Premis Gabinets de Comunicació que s´atorguen amb una periodicitat anual.

Enguany, el premi al Millor Pla de Comunicació Externa s’ha atorgat a la Dra. Margarida Mas, directora de  Galènia per a l'estratègia dissenyada per a comunicar la tècnica pionera que l’Hospital de Sant Celoni du a terme i que s´anomena “Tècnica MAASH”.

Tècnica MAASH.- El nostre Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT) realitza aquesta tècnica pionera per a la cirurgia de pròtesi de maluc anomenada MAASH technique for THA. Aquest equip, encapçalat pel Dr. Antoni Salvador, va iniciar la tècnica fa uns anys com una variació més conservadora de la tècnica quirúrgica emprada habitualment per a col·locar la pròtesi de maluc i, davant dels bons resultats que oferia la tècnica quirúrgica i el nivell òptim de confort, recuperació i els avantatges que oferia per als pacients, l’han anat perfeccionant fins a aconseguir la tècnica actual.
Diario Médico va atorgar un dels premis "Mejores Ideas 2013" a aquesta nova tècnica, reconeixent-la com a una de les millors Idees de la Sanitat de l'Any en la categoria d'Investigació i farmacologia.

La Confederació de Comerç de Catalunya i Jaume Duch han estat els guardonats en les categories de Millor Pla de Comunicació interna i portaveu, respectivament.

L'acte de lliurament dels premis es farà el 27 d'octubre a Lleida.

Recull de premsa

Tornar