Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

23 de maig del 2016

Presentació del nou projecte de voluntariat de l'HOSPITAL

Aquest divendres, 27 de maig, a les 11.30h i a la Rectoria Vella, l’Hospital de Sant Celoni farà la presentació del seu nou projecte de Voluntariat anomenat BÀLSAM.

Aquest projecte neix per la necessitat de comptar amb  una borsa pròpia de voluntaris que puguin donar resposta a les necessitats de caire no assistencial dels pacients i les seves famílies. D'aquesta manera, mitjançant el programa de voluntariat, el centre sanitari pot oferir una atenció més personalitzada i fomentar un model de relacions solidàries i empàtiques entre els pacients llurs famílies i els professionals, per crear un entorn més amable.

Cal saber que el voluntari és una persona que realitza la tasca de forma altruista i ofereix acompanyament i suport emocional.

Volem crear un voluntariat de proximitat i comunitari, ja que és un dels nostres valors fundacionals.

Animem a tothom a venir a conèixer els nostres centres i aquest projecte, doncs una mica del teu temps és de gran valor per a tots nosaltres.

Us hi esperem!!

Tornar