Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació

Com arribar?

Av. Hospital 19,
08470 Sant Celoni
Veure en el mapa

938 670 317

5 de novembre del 2014

XII Congrés de la Societat Catalana d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del dolor

La Fundació Hospital Sant Celoni (FHSC), La Fundació Privada Hospital Asil de Granollers (FPHAG) i la Fundació Sanitària de Mollet (FSM)  organitzen enguany el XII Congrés de la Societat Catalana d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor i la  XVI Jornada d’Anestesiologia en Infermeria, que es celebraran els dies 6 i 7 de novembre a Seva.

En aquesta edició el tema central sota el lema Temps de dificultats, temps d’oportunitats girarà entorn la innovació com un eina d’evolució i de noves oportunitats per a l’especialitat i com a un estímul per desenvolupar noves tècniques i tractaments que repercuteixin en la millora de l’atenció dels pacients.

Durant el Congrés que reunirà prop de 300 professionals experts de tot el mapa sanitari català i hi haurà diferents taules rodones on es debatran temes com la Innovació i la legalitat, l’analgèsia postoperatòria a pediatria, l’actualització en anestèsia obstètrica i els avenços en Cirurgia Major Ambulatòria (CMA). També es realitzaran diferents tallers per tractar la part més pràctica de la professió i es presentaran pòsters i comunicacions

La inauguració oficial del Congrés es farà el dia 6 de novembre i anirà a càrrec de la Dra. M. Àngels Gil, presidenta de la Societat Catalana d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor; Dr. Pere Poch, cap del Servei d’Anestesiologia i Reanimació de la FPHAG; Dra. Mònica Botta, directora mèdica de la FPHAG; Sra. Mireia Vicente, directora d’Infermeria de la FSM i Dr. Oriol Morera, gerent de la Regió Sanitària Catalunya Central (Catsalut).

Més informació

Dies: 6 i 7 de novembre (Inauguració oficial 6 de novembre a les 16.00h)
Lloc: Hotel El Montanyà (Avda. Montseny, s/n. Seva)
Hora: 16.00h

Tornar